Nieuwe wollige, warme, gebreide trends in de winter

Wanneer de eerste sneeuwvlokken vallen, is het tijd voor de gebreide winterlook. Dat dit niet alleen lekker warm maar ook erg sexy is, laat onze gebreide jurk in wrap-look zien! Door de smalle band in de nek en de diepe V-hals eronder wordt de decolleté mooi getoond. De korte snit zorgt ervoor dat lange benen er op hun best uitzien. Zeker als je het combineert met sexy knielaarzen, de trendy laars in dit herfst- en winterseizoen! Een mooi detail is het lint rond de taille die de wikkeljurk een zeer vrouwelijk tintje geeft. De lange mouwen maken het tot een elegante jurk voor feestelijke herfstavonden. Je hebt de keuze uit de kleuren van het seizoen: de gebreide jurk is verkrijgbaar in oud roze, marine blauw, cappuccino, grijs, rood en zwart.

W

ol was gisteren, nu is het eenvoudig te onderhouden

Voor buiten kun je het uitstekend combineren met een lekkere sjaal en een leuke gebreide muts. Het kan dit najaar niet pluizig genoeg zijn: waar je ook kijkt, je zult leuke faux-bont applicaties en pluche elementen vinden in combinatie met gebreide mode! Of het nu gaat om een pompon op een grof gebreide muts, als een pluizige jas kraag of als een fleece sjaal met franjes, het zijn prima blikvangers. Met onze sexy gebreide jurk ziet het winterkonijntje er perfect uit!

Gebreide mode – vooral voor kleding die direct op de huid wordt gedragen – hoeft niet altijd van echte schapenwol te zijn. Hoewel het in de winter ervoor zorgt dat je warm blijft, heeft het ook zijn nadelen: het is lastig om te wassen, het kriebelt vaak op de huid en bij sommige mensen veroorzaakt het een allergische reactie. Daarom worden veel gebreide truien gemaakt van een combinatie van wol en andere vezels of zelfs volledig van een ander materiaal: bijvoorbeeld viscose voor fijn breiwerk of acryl voor grof gebreide kledingstukken. De kleuring van de vezels is dan lichtbestendig en het materiaal is meer bestand tegen scheuren dan wol. Daarnaast hoeft kleding gemaakt van acryl of viscose niet zoals wol te worden gereinigd met koud water en een fijnwasmiddel maar kan zonder problemen in de wasmachine op 40 graden worden gewassen en vrij eenvoudig te onderhouden. Daardoor blijven ze sexy en houden dezelfde vorm als toen je ze kocht!

E

en soepel ding: leer en gebreid

Een mooie aanvulling op de lichte gebreide jurk en sjaal is ons leren jack met opstaande kraag: in een donkere lederen look vormt het een warm contrast met de lieve fleece-look en het accentueert vakkundig de vrouwelijke rondingen. Het is op maat gemaakt, past strak en heeft precies de juiste lengte voor een topje of mini-jurk. Waterafstotend en weerbestendig in de herfst, is het een favoriet kledingstuk voor elke dag. Je kunt het zowel gesloten met een opstaande kraag als halfopen, sexy dragen. Dankzij de glanzende details van de zilveren gesp en de schuin geplaatste ritszakken wordt dit mooi afgerond. In klassiek zwart, kan het optimaal worden gedragen in alle trendy kleuren, waardoor het de perfecte metgezel is voor het herfstseizoen!