Veel glitter en wat om te spelen: Kerstmis met onze sexy playsuit

Voor het feest van de liefde kun je dit jaar dankzij onze sexy kerst outfit verleidelijk schitteren. In de party playsuit met pailletten steel je gegarandeerd de show van alle engelen! Met zijn transparante stof en de verleidelijk diepe halslijn, is het misschien niet de eerste keuze voor het familiefeest aan de kersttafel van oma, maar de avond daarna ben je met deze glinsterende jumpsuit de absolute ster onder de discobal! Ook voor een kerstfeest met zijn tweeën, is dit het beste geschenk onder de kerstboom. Zilver en (bordeaux) rood zijn de kleuren van de trendy kerstvrouw dit jaar – voor alle andere sexy kerst elfjes is de playsuit er ook in de kleuren cappuccino, grijs, zwart en wit.

P

ailletten in plaats van klatergoud!


De speelse pailletten zijn echt een glinsterende blikvanger, waardoor je schittert bij elke beweging: de wijd uitgesneden mouwen geven je vrij spel en een luchtige look. Overigens kan de playsuit perfect worden gecombineerd met onze sexy hoge hakken in Romeinse sandaallook: als een zilveren cadeaulint wikkelen de fijne banden zich om je benen en laten ze mooier schijnen dan welke kerstverlichting dan ook! Samen met de hoge hakken laten ze de benen lang lijken en zorgen voor een elegante uitstraling. In reflecterend zilver, glanzend goud of zwart met zilveren glitterrand, kunnen ze naar jouw smaak worden gecombineerd met bijna elke kleur. Ze zien er niet alleen perfect uit op de playsuit maar ze kunnen ook perfect worden gedragen op minijurken of rokken.

G

Glinsterende oorbellen

Wie dit jaar (niet)goed was, heeft bovendien de sexy oorbellen met steentjes voor het feest verdient: als een ringspel met twee rijen zijn het in het oog springende Statement-Pieces die prachtig schitteren en wedijveren met de playsuit. Zes ringen hangen elk in en rond elkaar als de schakels van een kerstboomverlichting en fonkelen bij elke beweging. Bezaaid met roze glitterstenen maken ze je tot de koningin van Kerstmis en elk nieuwjaarsfeest!

Alle kerstgeschenken al gekocht? – Onze tip: deze prachtige look is ook een prima kerstcadeau voor alle prachtige elfjes en brutale nimfen die er zijn – het hoeft tenslotte niet oma te zijn, die het uitpakt …