Koucla® nieuwjaarsnacht look – sexy in het nieuwe jaar

Nieuwjaarsnacht zal dit jaar bijzonder vurig zijn: tussen gouden regen of zilveren fonteinen kun je stralen met onze sexy mini-jurk met lange mouwen! Met zijn zwarte en glinsterende verticale strepen benadrukt hij je rondingen en maakt je de stralende partystar van de avond! De elegante mini-jurk is zowel geschikt als sexy feestjurk als ook voor een feestelijk diner met vrienden of familie. Indien nodig kun je het heel goed combineren met een korte, zwarte blazer of een getailleerd jasje voor de koele winternacht en een coole verschijning.

Hooggesloten met een ronde hals maar strak om het lijf en kort uitgesneden, zet het lange benen perfect in de schijnwerpers. Mag het zilver of goud zijn? Aan jou de keuze! In beide versies doet het door zijn ongewone look denken aan de Art Deco-stijl van de jaren 20 en laat het je prikkelen als een glas champagne kort voor middernacht. Je gaat in ieder geval bedwelmend mooi de avond in!

Schitterend als vuurwerk

Als bijpassende sieraden kunnen onze Koucla® oorbellen worden gecombineerd met lange, fijn vloeiende glitterdraden – in goud, zilver of zwart. Bij iedere beweging laten ze jou en je jurk schitteren en trekken ze alle aandacht. Zo kun je stijlvol de vonken laten overslaan en genieten van het kleurenspel van het vuurwerk.

Of het nu gaat om hoge hakken, pumps, enkellaarzen of laarzen, of ze nu zwart zijn als de nacht of glinsteren als een zilveren streep – de snit van de jurk geeft je alle ruimte voor het kiezen van de juiste schoenen voor de eerste nacht van het jaar. Wat je ook beslist: met deze sexy look kan de start van het nieuwe jaar alleen maar opwindend zijn!