Voor een goede start van het nieuwe jaar liggen er met de pluchen zachte winter parka, en een romantische gebreide trui met bloemen borduursel, rooskleurige tijden in het verschiet. Zo kun je je in winterkleuren tonen en in een handomdraai met een trendy feel good look het ijs laten smelten.

Voor sneeuwkonijntjes en winterwandelingen

Wild van buiten, zacht aan de binnenkant: met onze lange, getailleerde winter parka met een trendy camouflagepatroon ben je goed voorbereid op een wandeling door het besneeuwde winterbos of wanneer je uitgebreid gaat winkelen in de winterse atadsjungle! Want onder de groene camouflage houdt de zachte pluche voering je zelfs bij temperaturen onder het vriespunt heerlijk warm. En het beste: voor deze bunny look met diervriendelijke nepbontvoering heeft gegarandeerd geen sneeuwkonijn hoeven sterven! Met zijn brede nepbontrand beschermt de afneembare capuchon tegen regen, sneeuw en wind en zorgt het voor een prachtig kleurcontrast – in lief roze, sneeuwwit of ravenzwart.

S]prookjesachtig rozen rood

Ook daaronder is het warm. Met romantische rode rozen bestrijd je deze januari het grijze weer met vrolijke bloemen! Het trendy KouCla gebreide vest met een ronde hals en geribbelde manchetten is versierd met mooi borduurwerk: de voorkant en de mouwen worden omstrengeld door rode bloemen. Dat zorgt voor een perfecte romantische uitstraling! In de trendkleuren oude roos, kaki, cappuccino, zwart of wit, kun je het prima combineren met skinny jeans.

Bijvoorbeeld met onze sexy skinny jeans met glittersteentjes of pailletten die net zo schitteren als de sneeuwkristallen buiten. Met een skinny jeans in used look zorg je voor een ondeugend contrast met een lieve gebreide trui. En als je gewoon geen genoeg kunt krijgen van de mooie rozenblaadjes, vind je ook trendy modellen met mooie bloemtoepassingen op onze skinny jeans (maar let op: in combinatie met de gebreide trui met bloemen kan minder soms ook meer zijn!). Voor een sexy look kun je het roze gebreide vest prima combineren met de lederen look – het beste in vurig rood van de rozen!

Sexy, maar slipvrij!

Als must-have van het seizoen zijn de sexy, overknee laarzen in suède look de beste schoenkeuze. Met blokhak en uitgesproken golfprofiel ga je slipvrij de winter door en kunnen ze gemakkelijk en prima met van alles worden gecombineerd: of het nu om een minirok gaat, een rok, een strakke leren broek of skinny jeans. Ze houden niet alleen alle ogen gericht op je lange benen, die je dus bijzonder sexy kunt presenteren, maar houden je ook warm houden bij lage temperaturen. Of het nu gaat om zinderende avonden bij de open haard, hete hut feesten of winterdagen op kantoor – jouw overknee laarzen zijn ideaal voor elk gebruik!