Met onze sexy overalls en jumpsuits heb je binnen enkele seconden een trendy outfit voor elke gelegenheid. Daarnaast is de praktische onepiece zeer veelzijdig qua uiterlijk; soms sexy, soms romantisch en soms glamoureus. Onze korte playsuits zijn bijzonder hot: zowel met een lage halslijn, doorschijnend kant of romantische volants – hier vind je jouw perfecte metgezel voor de zomer! Ben je op zoek naar een trendy outfit in elegante glamourstijl voor het eerstvolgende cocktailfeest? Dan hebben we voor jou bijvoorbeeld onze eenkleurige, nauwsluitende Capri overalls met gouden gesp als blikvanger of een jumpsuit met bloemenprint en romantisch bloemenpatroon. Deze kun je geheel volgens jouw eigen stijl en smaak combineren met sexy hoge hakken, zomersandalen of casual sneakers.

Playsuits voor elk feest

Voor hete feesten zijn onze sexy playsuits de perfecte keuze. Met een opwindende halslijn aan de voor- of achterkant, transparante kant of romantische volants toon je je van je beste kant. Dankzij de korte beenuitsnijding zien je lange, gebruinde benen er heel goed uit. Je kunt ze uitstekend combineren met sportieve sneakers, sexy overknee laarzen of hoge hakken.

Strakke onepiece met blikvanger

Ben je op zoek naar een trendy outfit in elegante glamourstijl voor het komende cocktailfeest? Dan hebben we voor jou bijvoorbeeld onze eenkleurige, nauwsluitende playsuits in een wrap-look. Ze zijn verkrijgbaar in zwart, rood of wit. Deze sexy outfit is prima geschikt om te dansen en laat je benen er perfect uitkomen. Ze combineren prima met sandalen of hoge hakken van bijpassende kleur.

Toon stijl en je lange benen!

Nu de avonden weer koeler worden, kun je bij ons ook terecht voor lange overalls – bijvoorbeeld in trendy bloemenprint. Strak om de benen en met decoratieve knopen tot aan de taille worden je rondingen benadrukt. Aan de bovenkant is deze stijlvolle overal afgewerkt met een romantische rozenprint op een witte of donkere achtergrond. Bij deze stijlvolle look kun je uitstekend hoge hakken dragen. Gecombineerd met een blazer of een licht jasje, ga je elegant en sexy de herfst tegemoet.