Word een Koucla® dealer!!

We zijn altijd blij met zowel nieuwe online- als offline dealers. Neem gerust contact met ons op, dan regelen wij een afspraak met onze mode groothandel www.in-stylefashion.de. Naast aantrekkelijke voorwaarden, kunt u vele speciale promoties en vaste kortingen verwachten waar u vanaf een bepaalde waarde van uw bestelling, aanspraak op kunt maken.

Uitgebreide keuze

Onze focus ligt op de hoogste kwaliteit en een brede collectie op het gebied van mode voor jongeren. U kunt onze mode dan ook zonder problemen verkopen in een boetiek of op het internet. Indien u geïnteresseerd bent in goede en gevarieerde koopwaar, registreer u dan nu geheel vrijblijvend in onze online winkel. Hier vindt u meer informatie over producten en prijzen in de groothandel voor mode en stijl. Daarnaast ontvangt u regelmatig onze “Fillup”, waarin u op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste producten voor wederverkopers op het gebied van wholesale-mode. Welke categorie u ook zoekt, bij ons vindt u Young Fashion, Gogo Fashion, schoenen, badmode of accessoires. De categorieën worden regelmatig uitgebreid met nieuwe trends. U kunt zo ook uw eigen productportfolio uitbreiden en uw klanten de mogelijkheid bieden om hoogwaardige en trendy mode bij u te kopen.

Gevarieerde mode

Bij ons vindt u een gevarieerd aanbod van groothandel kleding die is bestemt voor uw commerciële activiteiten op het gebied van mode. Ons aanbod wordt continu uitgebreid en aangepast aan de huidige trends. Een actueel assortiment en seizoensgebonden goederen zijn een vanzelfsprekendheid in onze modegroothandel.
Dankzij de verscheidenheid aan producten en de bewezen kwaliteit is Koucla® een bekend merk op het gebied van sexy kleding voor de groothandel.
Onze distributeurs kunnen kiezen uit een omvangrijk productportfolio om hun retailers van mode te voorzien. Bovendien kunnen zij in onze mode groothandel rekenen op uitgebreide ondersteuning en een snelle afhandeling.
Wederverkopers en eBay-handelaren kunnen ook rondkijken in onze winkel en een keuze maken uit het assortiment groothandelskleding. Verzending naar particulieren vanuit de groothandel is uitgesloten. In de groothandel kunnen alleen geverifieerde bedrijven die zijn aangesloten bij de branche, een bestelling plaatsen.

Marketing en verkoopondersteuning

Sinds dit jaar zijn we bezig om Koucla® neer te zetten als merk en de naamsbekendheid te vergroten. Naast een verbeterde media-aanwezigheid met beeld- en videoformaten, zetten we ook in op sociale media en virale marketing. Met voldoende bereik zullen we ons dealernetwerk ook mogelijkheden bieden om onze media te gebruiken voor hun eigen marketing.

Word een Koucla®-dealer en profiteer van een jong, modern, sexy merk dat in opkomst is en alleen nog maar verder zal groeien.

Promoot nu In-Stylefashion als exclusieve Koucla® verkoper..