Summer Dresses in Pink – De perfecte jurk voor hoge temperaturen!

Tropisch heet, opwindend sexy, verfrissend sprankelend en een zonnig humeur – hoe zal jouw zomer zijn? – Waar de reis ook naartoe gaat: we hebben de juiste kleding voor elke bestemming. We presenteren je onze mooiste zomer outfits in ondeugend roze voor een opperbeste stemming:

Schitterend als een waterval

Ben je op zoek naar coole elegantie? Dan is onze sexy mini-jurk met watervalhals je outfit voor de zomer. De waterval van dit strakke mini-jurkje valt losjes van de nek richting decolleté. Dat zorgt voor een sexy hals.

Sexy op volle zee

Schip Ahoy maak de touwen los! Met de sexy mini-jurk in matrozen look ben je klaar voor een boottochtje op een jacht. De dubbele knoopsluiting en gestreepte top maken de jurk tot een sexy blikvanger. De nauwsluitende jurk is verkrijgbaar in licht zalmroze, fris roze en vuurtorenrood.

Flower power en tropische dagen

Er groeien exotische bloemen op deze eenarmige jurk. De roze randen de licht gerimpelde bovenkant zorgen voor een zeer vrouwelijke uitstraling. Strapless met splitmouwen en luchtige pasvorm, bezorgt deze flower power jurk je een goed humeur op warme dagen.

Zon, zee en meer

Als een sterke zomerbries, veroorzaak je met onze roze feestjurk voor opwinding in de strandclub. De mini-jurk in one shoulder look is wijd uitgesneden aan de bovenkant en aan de onderkant nauwsluitend, waardoor je rondingen er bijzonder sexy uitkomen.

Voor zomernachten in het amfitheater

Sexy als een Griekse godin loop je in onze gala-mini-jurk door de zomer. Elegant en vrouwelijk aan de voorkant oogt het aan de achterkant juist bijzonder verfijnd. Een statige jurk voor zomerrecepties, openluchtgala’s of avondvoorstellingen in het amfitheater.

Zo blijft jouw zomer gegarandeerd ook heet na zonsondergang!