Onze hete herfst outfits voor jou

Nu het buiten weer kouder wordt, is het eindelijk tijd voor onze gebreide outfits! Ze zijn warm, knuffelen je huid en hebben een super sexy uitstraling. Dit zijn onze nieuwe favorieten: warme gebreide jurken, rokken, gebreide tops en gebreide beenwarmers in prachtige herfstkleuren wachten op je!

 

Sexy gebreide jurken in trendy kleuren

Onze gebreide etui jurk met lange mouwen ziet er elegant en sexy uit: nauwsluitend en in de lengte geribbeld, knuffelt het je slanke figuur. Dankzij de diepe V hals komen je rondingen er goed uit. De geïntegreerde band met verfijnde strass op heuphoogte zorgt bovendien voor een heel slank middel. Deze jurk is verkrijgbaar in de trendy herfstkleuren brons en kaki als ook in grijs en zwart.

Casual van boven, strak en sexy onderaan, zo vleit onze rolkraag jurk elk figuur. De brede kraag benadrukt je vrije schouders en kun je afhankelijk van je wensen en de gelegenheid in hoogte variëren. Een drierijige kettingriem laat je taille er perfect uitkomen en is door zijn gouden kleur een glanzende blikvanger. Je kunt de jurk uitstekend combineren met over de knie laarzen of beenwarmers. In de bijpassende kleuren oudroze, kaki, grijs of zwart heb je een mooie outfit die er zowel geweldig uitziet bij plechtige gelegenheden als bij een bezoek aan je vrienden of familie.

Hete gebreide truien en tweedelige outfits voor een coole presentatie

De set van een sexy grof gebreide rok en een korte gebreide trui is een mooie blikvanger voor de herfst. Met een grof maaspatroon en halflange mouwen is deze buikvrije trui een lichte en luchtige outfit waarin je er heet uitziet, maar toch niet zo snel zal gaan zweten. Je kunt het combineren met een gebreide minirok in dezelfde kleur of, afhankelijk van je stemming, met jeans of leren broek. De set is verkrijgbaar in de kleuren kaki, beige en rose. Vooral schattig om te zien, zijn de bijpassende beenwarmers die zijn gebreid in hetzelfde patroon en in dezelfde kleur!

Met lange armen, maar zeker niet minder sexy, is onze sexy gebreide trui met V-vetersluiting. Of je het nu met een korte rok draagt of met jeans, het staat je altijd goed. Deze fijn geribbelde trui is verkrijgbaar in vele kleuren, van felrood en klassiek zwart tot zoet roze. De sexy veter over de V-hals is een speelse blikvanger, die je decolleté laat stralen.

Gebreide beenwarmers voor elke look

Beenwarmers zijn een trend deze herfst. Je kunt ze over de knie dragen of ze licht golvend over je kuit naar de enkel laten vallen. Het is in ieder geval een sexy blikvanger die de aandacht op je benen vestigt. Je kunt ze met vrijwel alle schoenen dragen: in of over enkellaarsjes, laarzen of hoge sneakers of zelfs met hoge hakken en ballerina’s. Een geweldig neveneffect van deze zoete of sexy styling is dat ze je warm houden en je zelfs in de winter met een korte rok naar buiten kunt.