onze hete Halloween looks

Liever beangstigend sexy of griezelig mooi? We wensen je “Happy Halloween” met onze hete latex looks! Deze kunnen met slechts een paar accessoires worden omgezet in bizarre kostuums en zijn ook een hete blikvanger in wetlook.

Zwarte duivel

Pure verleiding van de boeien tot aan de heupen: gesplitst en geregen, laat de sexy Koucla latex-look broek veel huid doorschemeren. Glanzend als vloeibare drop, bedekt de zwarte, strapless wetlook top je buik, benadrukt het je rondingen en laat je armen en schouders werken. Met een paar accessoires zoals de trendy kettingriem, hoorns en vleermuisvleugels wordt de look een demonisch scherp duivelskostuum. Gecombineerd met sexy hoge hakken of zwarte enkellaarzen, reiken je benen van hel tot hemel.

Wees mijn Halloween Bunny!

Dat konijntjes niet alleen schattig, maar ook heel eng kunnen zijn, weten we sinds Donnie Darko – maar dit sexy kostuum zou Roger Rabbit meer bekoren. De nauwsluitende mini-jurk in latex look met extra diepe decolleté doen je rondingen schitteren. De strakke pasvorm laten je lange benen er goed uitkomen, vooral in combinatie met onze sexy peep toe sneakers in slangenlook met hoge hak en enkelbandjes. Samen met een konijnenmasker word je de heetste Halloween Bunny van het feest.

Gevallen Engel

Hou je van een spelletje met vuur? Dan is de rode mini-jurk in latex look de juiste keuze. Met de drierijige kettingriem in zilver of goud als sexy accessoire kan het wedijveren met de wet-look. Onze extravagante hoge hak sandalen met bandjes in rood of zwart toveren extra lange benen tevoorschijn. In combinatie met vederlichte vleugels of duivelshoorns kun je jezelf opvoeren als een verleidelijke hemelse boodschapper, hete duivel of gevallen engel.