Sexy vanaf kerst tot en met Oud en Nieuw – De perfecte look voor de feestdagen

Tjonge, is het dan alweer kerst? Razend snel gaat het jaar zijn laatste hoogtepunt tegemoet. Vergeet jezelf tijdens je zoektocht naar kerstgeschenken niet te belonen met de mooiste look voor de feestdagen. Van een feestelijke kerstlook in fluweel en zijde tot een Oud en Nieuw look in glans en glitter leveren onze favoriete kledingstukken jouw sexy af in het nieuwe jaar. Slim gecombineerd met accessoires in zilver en goud, straal je als een ster!

Verleidelijke looks voor iedere gelegenheid

Klassiek gekleed aan het kerstdiner bij familie, vrienden of collega’s ben je in spannende kleuren en zachte vallende stoffen een bijzonder elegante verschijning. Voor jouw grote opkomst hebben we mini jurken en lange droomjurken in feestelijke roodtinten, glinsterende blauwe tinten of klassieker in zwart en zilver voor je. Geen Kerstman die jouw wensen kan weerstaan!

Onder de kerstboom of onder de discoballen straal je met onze hete looks voor de feestdagen verleidelijk in ieder lichtje en glitter je bij elke beweging mooier dan lametta in het kaarslicht. Wanneer de nacht valt en de dj je op de ene hit na de andere trakteert, ben jij in een van onze sexy feestjurken de ster op de dansvloer.

Bling Bling, mijn Belle!

Glitter is in elke kleur absoluut hip – van de vloeiende, metaalachtige zilveren en gouden stoffen tot de middernachtblauwe sprankelende mini-jurk. Draag een elegante crop top met overslag en fluwelen look die prima past bij jouw sexy rok en je bent klaar voor alle verrassingen die de avond in petto heeft. De spaghettibandjes en diepe halslijn benadrukken je lichaam en zorgen ervoor dat jij jouw rondingen kunt laten stralen.

Je vindt bij ons ook feestelijke hoge hakken in zilver, goud of andere trendy kleuren die uitstekend passen bij onze look voor de feestdagen. Van lange zilveren en gouden oorbellen tot grote creolen en de Y-ketting: we hebben allerlei feestelijke accessoires voor je die precies bij jouw stijl passen. Zo zul je de schitterende blikvanger zijn op kerstavond en kun je het nieuwe jaar stralend mooi beginnen!