Coole witte summer look

Laat zien wat je hebt! Met onze geheel witte zomer looks valt je gebruinde huid direct op. Hier presenteren we je onze favoriete outfits voor hete dagen waarmee je overal een goed figuur hebt!

Lief en sexy helemaal in het wit

Hou je van een romantische uitstraling? Dan is onze maxi zomerjurk in wikkel look precies wat je zoekt. Met wijde mouwen en een Carmen halslijn brengt het je schouders naar voren. Dat zorgt voor een zoete uitstraling die tegelijkertijd ook sexy is. Met een lange rok en luchtige uitsnede, beweeg je je zelfs door tropische temperaturen met stijl en elegantie.

Ice, Ice, Baby!

Koel, glanzend als zijde zorgt de sexy crop top in een satijnen look voor een stijlvolle uitstraling. De buikvrije top met knopen en gegolfde mouwen in de stijl van de jaren 80 is de blikvanger voor zinderende feesten in de club of aan het zwembad. Je kunt het flexibel combineren, bijvoorbeeld met een sexy spijkerrokje, hoge hakken en XXL creolen. Deze top is ook verkrijgbaar in een zwarte satijnen look.

Stel je schouders aan de hitte bloot

Sexy, strapless en met transparant kant scoor je met onze sexy Playsuit met riem. De trendy plooien in de hals en de wijd uitlopende mouwen geven het een luchtige, speelse uitstraling. Dankzij een diepe uitsnede aan de achterzijde stel je je schouders aan de hitte bloot. Met een heupgordel en een zachte snit accentueert deze Playsuit je vrouwelijke kant en geeft het alle ruimte aan je lange benen.

Sexy Allrounder voor hete dagen

De sexy Bolero top is de perfecte allrounder. Of je nu gaat winkelen, gaat wandelen of op het strand bent, deze top tovert een geweldig decolleté tevoorschijn en kan – afhankelijk van smaak en gelegenheid – worden gecombineerd met schelpkettingen of zilveren sieraden. Het past ook goed bij sexy shorts en (bijna) elke zomerrok.

Wit is hot – de beste looks voor het strand en de stad

De grootste vangst van de zomer maak je met onze sexy shorts met lange netrok. De hoog gesneden, strakke shorts laten je benen er super sexy uitkomen. Met de grofmazige netrok, die bij elke zomerbries zachtjes langs je benen wiegt, zul je gegarandeerd opvallen op het strand en in de stad.