Trendy Autumn Look – stylish eye-catchers for the new autumn season

Begin de herfst lekker warm met onze sexy gebreide jurken. Nauwsluitend en in contrasterende meanderende of houndstooth-patronen en met de look van de sexy sixties kun je er zelfs op de eerste koele dagen heet uitzien. Gehuld in tijdloos klassiek en op dit moment absoluut trendy beige zwart vind je de perfecte snit voor je rondingen.

Sexy gebreid sportief of chic

Onze gebreide, schoudervrije halsjurk met brede kraag is een mooie blikvanger voor het herfstseizoen. Tijdens de laatste zomers warme dagen van het jaar toon je niet alleen je rondingen, maar ook je zongebruinde armen. Tijdens koelere dagen kun je de jurk perfect combineren met een zwarte blazer of casual met een zwart of beige vest. De sexy gebreide jurk is ook verkrijgbaar in een zwart-witte versie.

Hou je van een sportieve Look? Dan zul je onze gebreide jurk met korte mouwen zeker leuk vinden! Met gestreepte manchetten op de zoom en mouwen, kun je het niet alleen combineren met hoge hakken, maar ook prima met effen sneakers. In plaats van beige is de gebreide jurk ook verkrijgbaar in de kleuren rood, roze, oranje, mosterdgeel of wit met een zwart patroon.

Swingende jaren zestig look

 

Met de gebreide jurk met lange mouwen kun je geheel in stijl van de swinging sixties genieten van de gouden herfst. De brede vleermuismouwen zorgen voor een luchtig en comfortabel gevoel, terwijl de nauwsluitende rok je figuur benadrukt. Met een V-hals in een wrap-look, komen je decolleté en je f

avoriete ketting uitstekend tot hun recht. Geheel naar eigen stijl kun je het combineren met sexy laarzen of hoge hakken.

Een absolute blikvanger is de set met de buikvrije crop top en bijpassende rok. Dankzij het opvallende XL houndstooth-patroon zijn alle ogen gegarandeerd op jou en je slanke figuur gericht. Tijdens het winkelen of een date kan de sexy set bijvoorbeeld worden gecombineerd met een kort zwart jasje in lederlook. Dat wordt ongetwijfeld een hete herfst!