De oktober Look – Sexy de herfst door

Koude dagen, warme stijl: knielaarzen en minirok
Met onze nieuwe herfstlook overleef je goed gekleed de stormachtige dagen! Het knuffelbare, lange, grof gebreide Mohair vest is één van onze favoriete kledingstukken uit de collectie: het ziet er niet alleen geweldig uit, maar kan ook heel flexibel gecombineerd worden! Je kunt het zowel dragen met jeans en een nauwsluitende broek als ook met een sexy minirok. De grote gebreide steken geven het jack een geribbelde structuur, waardoor het bijzonder geschikt is in contrastrijke combinaties met shirts gemaakt van fijne, gladde stof. Dankzij haar elegante uiterlijk en haar brede snit heeft ze precies de juiste mix van elegantie en nonchalance, wat dit vest een geweldige allrounder maakt voor zowel op kantoor als in het dagelijks leven.

Zachte golf of duidelijke rand – plooien zijn in!

Dankzij het fluweelzachte materiaal is het niet alleen heel trendy, maar ook zeer comfortabel om te dragen. Modieus gezien scoort hij vooral door zijn vorm: speelse plooirokjes – of het nu om gekartelde plooien of zachte geplooide golven gaat – ze zijn absoluut hip deze herfst! Dankzij de hoge taille komt je figuur er prima uit. Je kunt dit het beste combineren met een nauwsluitende top, bijvoorbeeld met een zwart shirt met lange mouwen. Ook een lichte, effen coltrui past goed bij een jas en rok. Afhankelijk van je smaak en de buitentemperatuur maak je onze herfstoutfit met een lange sjaal geschikt voor alle weersomstandigheden. Met een lange, fijne halsketting zorg je voor een luxueuze afwerking.

N

ieuwe trends in oud roze

In de trendy kleur oud roze zorgen een vest en plooirok voor een warm en helder contrast met het donkere jaargetijde. Altrosa kan heel goed gecombineerd worden met zwart of wit, bruin, beige of grijs in lichte en donkere tinten. Ook donkerrode en violette tinten passen heel goed bij oud roze en de zachte kleuren benadrukken de vrouwelijke uitstraling. Maar je kunt ook geheel naar eigen smaak je favoriete kleurencombinatie samenstellen. Het jasje is ook verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs, beige en kaki, de rok in de kleuren bordeauxrood, cappuccino en zwart.

L

ange laarzen als favoriete look

Lange laarzen staan vooral erg sexy bij een rok. Knielaarzen zijn dé must-haves van het seizoen en passen perfect bij de geplooide minirok uit onze herfstcollectie. Het paar uit onze oktober-outfit is knus en warm en kan flexibel worden gedragen in twee varianten: als knielaars met een fijne afwerking of met een pluizig, heldere, omgevouwen rand, zodat deze net onder de knie valt. Je kunt de laarzen op verschillende manieren combineren met rokken van diverse lengte. Afhankelijk van waar je op dat moment zin in hebt. Onze tip voor deze outfit: extra lange sokken met gebreide patronen zijn een uitstekende blikvanger voor knielaarzen en houden je warm op kille dagen – dit is niet alleen praktisch, maar ook sexy!
De november-look – gebreid is sexy!