Om het hart van een vrijgezel te winnen, is een chic lady-look erg aantrekkelijk. Met deze vier cocktailjurken laat je zien dat je stijl hebt en laat je jezelf van de beste kant zien. Op de roos hoef je niet lang te wachten….

Vrijgezellen-stijl – met deze sexy jurken krijg je zeker de roos!

Deze super lange sexy avondjurk met V-hals is een droom in Bordeaux-rood. Behoren openhartigheid en bijzonder diepe blikken tot jouw flirt tactieken? Dan is deze jurk de juiste keuze om hem tijdens een romantisch diner bij kaarslicht zijn hoofd te laten omdraaien. De jurk zonder mouwen is net zo geschikt voor tropische zomeravonden als voor gala-avonden en evenementen op de rode loper. Met een bijpassende halsketting voor de diepe decolleté ben jij de ster van de avond die alle blikken en flashlights op zich weet gericht. Indien nodig laat deze avondjurk zich prima combineren met een lichte blazer zelfs als je al eerder hete nachten verwacht…

Met fijn kant naar de top

Als onschuldige engel van de verleiding trek je de aandacht met de witte sexy KouCla jurk met kant. Met een geweven hartvormige halslijn en kant tot aan de vloer laat je je benen zien, zonder gelijk alles te tonen. Als je wilt vertrouwen op de vrouwelijke romantiek om zijn hart te winnen en je concurrenten wilt verslaan, dan is deze jurk met zijn delicate bloemen precies wat je zoekt. Die jurk is trouwens ook verkrijgbaar in het rood en zwart. Voor een sprookjesachtige uitstraling mis je alleen nog de roos – waar je met deze jurk zeker niet lang op hoeft te wachten…

De korte zwarte jurk is de klassieker die bij geen dame mag ontbreken in de kledingkast. Daarom behoort de lange mouwen jurk met kant en ronde hals absoluut in de koffer voor wanneer je de villa betrekt. De mini-jurk benadrukt je lange benen en kan het best worden gedragen met pumps of hoge hakken. Of het nu voor lange feestavonden is bedoeld of voor een hete date voor twee – met deze jurk ben jij zijn ster aan de hemel en ben je verzekerd van de roos en een volgende date.

 

 

 Pure verleiding in rozerood

Als een mysterieuze Lady in Red laat je met een Sexy KouCla jurk met pailletten een perfect figuur zien op elke rode loper. Met een hooggesloten mandarijn hals en pailletten versiering, kun je iedere avond schitteren. De super lange strakke jurk zit als gegoten en toont perfect je slanke figuur. Vooral de diepe rug-halslijn is erg verleidelijk. Maar het toont niet te veel huid aan de voorkant en is daarom precies de juiste avondkleding als het je is gelukt en tot de kandidaten behoort die hij zijn ouders wil voorstellen. Of het nu rood, koningsblauw of zwart is – met deze jurk ben je de roos van de avond, die zeker de moeite waard is om te worden veroverd!

Maar ongeacht of je het hart van een vrijgezel wilt winnen of dat het je gewoon om het plezier of de roem gaat. Eén ding is zeker met deze jurken: je krijgt zijn volle aandacht!