De lente is daar – en dus is het tijd voor onze nieuwste sexy fitness looks. Met de strakke leggings en sport topjes in trendy kleuren, zie je er ook tijdens de training voor je zomerstrandfiguur al echt hot uit!

Sexy voor de training

Onze trendy fitness kleding met legging en top scoort hoog dankzij een vrolijk wild vlekpatroon in neonkleuren. Met deze enkellange strakke legging en haltertop in jaren ’90 retro look kun je in deze blikvanger je figuur tonen. Transparante zwarte strepen op de benen en het bovenlichaam accentueren je rondingen en creëren contrasten in een kleurige outfit. De kleurrijke feel good look is verkrijgbaar in violet blauw (in combinatie met geel, roze en zwart), in oranje (met lichtblauw, wit en zwart) als ook in roze (met roze, grijs en zwart).

Met minder kleur en nog meer vrije buik- en beenruimte, is deze Trendy KouCla fitnesskleding uitgevoerd in gevlekt grijs. De korte legging heeft een hoge pasvorm en heeft gekleurde manchetten in neon roze, neon groen of turquoise. De bijpassende sport-bh heeft gekruiste bandjes op de rug en, dankzij de luchtige snit, houdt het je rug zweetvrij, zelfs tijdens zware trainingen.

Laat de spieren spelen!

Is het tijd voor een training op het bovenlichaam? Dan is de tweedelige Trendy Koucla workout outfit “KOUCLA SPORT” perfect. Met de tweekleurige tank bustier hebben je schouderspieren vrij spel. De buikvrije snit zorgt voor luchtige bewegingsvrijheid en is verkrijgbaar in de combinaties neon groen / zwart, roze / zwart en turquoise / zwart.
Een geweldig detail zijn de elkaar kruisende strepen over de diep uitgesneden, lange leggings, die je getrainde buik accentueren en er voor zorgen dat je er (niet alleen) op de crosstrainer goed uitziet.

Onze sexy workout outfits kunnen in kleur gecombineerd worden met de bijpassende trendy instapsneakers in gevlochten look. Ze zijn bij ons verkrijgbaar in neon roze, neon oranje en neon geel. Met hun witte zool zijn ze ideaal voor elke fitness vloer. Bovendien zien ze er ook geweldig uit als kleurige vrijetijdsschoenen voor bij de rok en laten je kleurrijk en modebewust de lente beginnen.