Bloei op met onze Flower Prints

Lila, lelietje-van-dalen en pioenrozen – in mei geeft de natuur alles en laat ons de mooiste bloemen zien. We hebben een grote bos lenterozen voor je geplukt en maakten er onze trendstukken van de maand van. Laat jezelf van je romantische kant zien met onze bloemenprints in Koucla-look. Maar let op: met deze nauwsluitende snit met verleidelijke rozenblaadjes wordt het sexy – en maken muurbloempjes geen kans!

Verleidelijke rozen

Of het nu gaat om een ​​picknick onder een blauwe lucht in de vrije natuur, een ijsje eten op een terrasje of het eerste tuinfeest van het jaar – deze tank jurk met sexy bloemenprint is net als in de vroege zomer. Met zijn laag uitgesneden halslijn, strakke taille en uitlopende rok vleit hij je sexy rondingen. De vrouwelijke look wordt nog extra benadruk door een verleidelijke neklijn met kant en een romantisch patroon met grote rozenblaadjes. Dankzij de mini-lengte van de rok kun je je lange benen laten zien wanneer de eerste warme zonnestralen lokken.

Als in het frisse lentebriesje een wolkje voor de zon schuift, kun je de jurk met rozenprint perfect combineren met de bijpassende sexy Koucla blazer in dezelfde bloemenprint. Met zijn getailleerde snit komt jouw figuur er op zijn voordeligst uit komt en geeft jouw persoonlijke Lady look voor het Lentefestival de finishing touch. Wanneer het weer voor een kleurrijk geheel zorgt, is de rozenprint blazer ook een goede match voor een effen mini-jurk of een rok in zwart of wit.

Sexy sandalen voor zonnige dagen

Om ontspannen blootsvoets over weelderige bloemenweiden te rennen, is het misschien iets te vroeg in het jaar – in plaats daarvan raden we de sexy sleehak sandalen van Koucla aan: Of het nu in rozenrood of natuurlijke bast look is, ze laten je lange benen er in ieder geval prachtig uitzien. Net als dauwdruppels op bloembladen, zorgen de fijne glinsterende stenen op de banden voor mooie accenten en voor een perfecte lente look. Ze combineren even goed met een jurk met rozenprint als met sexy shorts, en draag je stijlvol door het seizoen – laat de zomer maar komen!