Shine bright with white – sexy helemaal in het wit

Wit is heet! In onze White-Look kun je concurreren met de zonnestralen en heb je gegarandeerd een elegant uiterlijk – of het nu gaat om een uitstapje met de cabrio of het zomerfeestje bij het zwembad.

Van fijngestampt ijs over een kokosnoot cocktail tot zonnebrandcrème en schapenwolken – wit is de kleur van de zomer! Ontdek onze witte look en maak jezelf klaar voor de heetste tijd van het jaar! De favoriete witte kledingstukken uit onze huidige collectie accentueren je figuur en laten de gebruinde huid er bijzonder goed uitzien.

Toon je huid met stijl

In de trendy Carmen top met U-boat uitsnede laat je de zon cool op je schouders schijnen. De romantische gerimpelde stof benadrukt je vrouwelijke kant. De luchtige snit is perfect voor warme dagen en kan zelfs in tropische zomernachten heel goed worden gedragen. Naast fijne witte bloemen vind je de Carmen Top bij ons trouwens ook in vurig rood, koraal, zwart, grijs of kaki.

Maar ook helemaal in het wit kun je makkelijk contrasten creëren. Zo kun je de speelse Carmen Top bijzonder goed combineren met onze trendy KouCla Marlene broek met rechte lijn. Dankzij een hoog uitgesneden taille past hij perfect bij de Carmen Crop Top. Hun handelsmerk zijn de wijd uitlopende benen, brede plooien en vouwen. Een broek met een duidelijke rand en stijl – net als haar naamgever Marlene Dietrich. En met net zo veel sexappeal ben je de ster van het zomerfeest. Dat komt omdat de snit van deze broek zowel je lange benen als je middel er bijzonder mooi laat uitkomen.

Een vleugje luxe voor de witte look

Onder de brede zoomplooi kun je heel goed onze sexy hoge hak sandalen dragen. In goud of zwart zorgen ze voor subtiele kleuraccenten en extra luxe. Met een sierlijke naaldhak en fijne bandjes rond de enkel kunnen ze ook heel goed gecombineerd worden met de sexy zomerjurk.