Sexy badkleding voor zon, strand en meer!

Het wordt heet op het strand met deze looks. Met onze sexy bikini’s en monokini’s heb je gegarandeerd een goed figuur! Onder de noemer Pretty in Pink stellen we je graag onze favoriete badkleding voor het strandseizoen voor. Roze staat niet alleen voor expressieve vrouwelijkheid, maar het laat ook je door de zon gebruinde huid er perfect uitzien en geeft je gewoon een goed humeur!

Monokini – de Must Have deze zomer

Met een uitsnede tot aan de navel benadrukt de Sexy Koucla@ Monokini met kant en halter je rondingen als geen ander! Met de zwarte kanten rand, die bijzonder goed contrasteert met het roze, is het een verleidelijke blikvanger op het strand en bij het zwembad, die ieders aandacht zal trekken.

De Sexy Koucla@ Hals Monokini bewijst zijn waarde dankzij de klassieke elegantie en geraffineerde uitsnede. Daarnaast benadrukken de asymmetrische uitsparingen aan de zijkanten je slanke taille en dat ziet er geweldig uit tijdens het zwemmen of zonnebaden. Rond de taille sprankelen kleine steentjes als druppels water in de zon en zorgen voor dat beetje extra glamour.

 

Voor zeemeerminnen en zonnekoninginnen

Weinig betekent voor jou meer? Dan zou de sexy Koucla@ bikini met pailletten weleens je nieuwe favoriete bikini voor de zomer kunnen zijn. Met een strakke driehoekige top en bikinibroekje, zul je niet veel zonnestralen missen! Versierd met speelse steentjes en pailletten, schitter je net als de zon op het water en toon je jouw figuur op zijn best.

De Sexy Balconet Bikini maakt door zijn romantische look met speelse lintriempjes onder de cups van jou een hete beach-babe! Dankzij de praktische, afneembare bandjes, kan je het op vele manieren gebruiken. Of het nu tijdens het zonnen is, onder de strandjurk of t-shirt met een boothals, het biedt perfecte ondersteuning zonder schouderbanden.

En als je de voorkeur geeft aan zonnig geel in plaats van mooi roze, maak je geen zorgen. Ook dan kun je rekenen op onze hete looks! Onze sexy badkleding is ook in veel andere trendy kleuren van het seizoen verkrijgbaar – van fel oranje, rood of turkoois tot de klassieke look in zwart of wit.