Niet alleen de thermometer geeft het aan: deze zomer is heet! Daar helpt alleen nog strakke, lichte en luchtige kleding bij om de zon te trotseren. Zo eenvoudig is het. Daarom is sexy ons motto als het gaat om het vinden van de juiste look voor de tropische dagen. In slechts een paar seconden ben je perfect gekleed met onze Lazy Summer Look.

Sexy basics voor een snelle zomerlook

De strakke trendy denim shorts zijn de perfecte basis voor de zomer. Ze kunnen worden gecombineerd met crop tops en overhemden en op vele manieren worden gebruikt. Met deze korte broek maak je zowel in de stad, op het strand als op openluchtfestivals een goede indruk en laat je jouw gebruinde benen er op hun best uitzien. Een opvallend contrast met de donkere denim shorts zijn de drie neon gekleurde riemen in roze, geel en groen. Ze maken iedere basic look tot een echte blikvanger. Optioneel kun je de shorts ook combineren met een brede riem met een siergesp. De praktische broekzakken bieden ruimte voor kaartjes en andere kleinigheden. De sexy denim shorts passen perfect bij zowel sandalen als sneakers.

Top voor hete dagen

Met de Sling Crop Top ben je perfect gekleed voor tropische dagen en nachten. De smalle spaghettibandjes zorgen ervoor dat je rug en schouders vrij zijn. Dankzij de nauwsluitende snit kun je jezelf van je zonnige kant laten zien. Bijzonder verfijnd zijn de smalle bandjes in de hals, die je zonder veel moeite een sexy uitstraling bezorgen. De crop top in het zwart past altijd, maar deze top is ook verkrijgbaar in de frisse zomerse kleuren van het seizoen (zalm, roze, turquoise en wit).

De trendy wedge-sneakers in neon geel met stras zijn een gegarandeerde blikvanger die je al van veraf laten stralen als de zon. Comfortabel en betrouwbaar nemen ze je mee over veld, weide en asfalt. Heel bijzonder is de versiering met stras rond de bovenrand. Het zorgt voor een extra dosis glamour. Ter afwisseling kun je ze ook prima dragen bij een sportieve zomerjurk.