Rooaarr! Toon je wilde kant met de Leo look

Wanneer de bladeren vallen, nemen we je mee naar de grote stadsjungle. Ontdek onze herfstlooks in trendy luipaardprint! Met onze sexy Leo jurken en overalls in dierenprint kun je je van top tot teen wikkelen in de leukste gevlekte huiden en ben je de populairste kat van de stad. Minder is voor jou meer? Gecombineerd met klassieke zwarte of gouden accessoires en schoenen komt de Leo look met onze sexy shirts en Leo broek als opvallend kledingstuk bijzonder goed uit de verf. Een blikvanger voor fluwelen poten en tijgerdames die weten wat ze willen!

Maak de koningin van de jungle in je wakker

Zowel strak en sexy als in losse casual look: Onze Leo broeken wikkelen je benen in de mooiste vlek camouflage die de natuur te bieden heeft. Met het wilde luipaardpatroon laat je het grauwe leven van alledag je klauwen zien! Of je nu geheel gevlekt gaat, of in contrast met zwarte fluwelen stoffen, hier vind je je favoriete stijl.

Met de Leo shirts komen je rondingen perfect tot uiting. De heetste modellen van het seizoen vind je in onze huidige Wildcats stijl: van Leo crop tops tot Leo body’s en strapless party tops in dierenprint. Ontdek het roofdier in jezelf en toon je temperament met stijl en elegantie!

Voor party leeuwinnen op jacht

Dikke vacht? Nee, dank je! Onze sexy Leo overall staat voor zachte stof en sexy uitsneden. Coole kattenvrouwen en hete Leo dames vinden hier strakke kattenpakken voor nachtelijke wandelingen over de daken van de stad. Van top tot teen op de jungle ingesteld, kun je schitteren in de Leo look.

Party leeuwinnen voelen zich helemaal in hun territorium met onze Leo jurken. Gekleed in verleidelijke jurken met dierenprint laat je zien wie de koningin van de jungle is! Een verfijnde snit, sprankelende strass steentjes en fijne chiffon strelen je figuur. Of het nu elegant of opvallend wild is, in de Leo look ben jij de toonaangevende kat voor stijl en sexappeal!