Glanzend in stijl met fluweel en glitter

Wanneer de eerste ijskristallen gaan glinsteren en de voorpret voor de feestdagen begint, is het de hoogste tijd om na te denken over je persoonlijke kerstcadeau: de perfecte look voor het feest! Dit jaar zijn fluweel en glitter absoluut trendy. Hier presenteren we onze favoriete stijlen voor een schitterende uitstraling.

Fluweelzacht & sexy

Onze Sexy PArTy TImE Top velvet look & glitter threads straalt in diep saffierblauw. De geweven glitterdraden vangen het licht op en schitteren bij elke beweging die je maakt. De hoog uitgesneden top benadrukt je slanke figuur en past precies op je bovenlichaam als een flexibele one-size-top. Deze sexy top is ook verkrijgbaar in feestelijk bordeauxrood en klassiek zwart.

Dit combineert uitstekend met onze Sexy PArTY TImE velvet look pants+ glitter threads. De rechte snit en hoge taille benadrukt je lange benen en hult je in een verleidelijke glans. Door de zachte, glanzende stof en de brede, elastische tailleband, is deze one-size-broek met een lichaam-vleiende pasvorm niet alleen comfortabel om op feestelijke dagen te dragen.

Laat de vonken spatten voor het feest!

In klassiek zwart met glitter effect komt onze Sexy LeT s PaRTY Glitter Crop Top padded helemaal tot zijn recht en worden je rondingen benadrukt door het push-up effect. De crop top met verstelbare spaghettibandjes kun je uitstekend combineren met een fijne glitter-sjaal of glitterkraag. Samen met onze Sexy LeT S PArTY glitter pants draag je de perfecte glitter party look voor de feestdagen.

Jumpsuit voor de perfecte look!

Een eendelige outfit die alles in zich heeft, is onze Sexy LeT s PaRTY Glitter Jumpsuit. Van boven is dit pak luchtig uitgesneden met een diepe V-hals en spaghettibandjes die strak zijn vastgebonden op de rug. Of het nu in zilver, zwart of bordeaux is, het zorgt in iedere kleur voor een feestelijk figuur. Gecombineerd met onze Sexy High Heel Sandals in Gold met hakken van 13 centimeter kun je dit effect nog meer versterken en met jouw super sexy look sta je te schitteren als de ster van de avond!