Heet op het ijs met onze Sweet icy Look

Jsprinsessen opgepast! Met onze lieve Icy Look laat je iedere sneeuwpop smelten! Of het nu gaat om een ​​winterwandeling door de stad of romantische wandelingen door besneeuwde landschappen: onze donzige winteroutfit houd je warm bij elk soort weer en ziet er ook geweldig uit op het ijs!

Op onze sexy High Waist Jeans schitteren strass steentjes als kleine ijskristallen. Hoog gesneden zijn deze jeans niet alleen modieus en trendy, maar ook erg handig bij koud weer. Met de nauwsluitende snit kun je je slanke benen laten zien tijdens het schaatsen. Of combineer het nonchalant met snoezige of sexy laarzen.

Sexy door de sneeuw

Moet winterkleding altijd dik en wollig zijn? Integendeel, met ons nauwsluitende winterjacks met afneembare nepbontkraag zie je er altijd fantastisch uit! Dankzij de verfijnde snit en blouson elementen zorgt het voor een vrouwelijke look en een slanke taille. De afneembare kraag van zwart nepbont is niet alleen visueel een trendy blikvanger, maar houd je ook warm. Het is wasbaar en gegarandeerd vegan!

De donzige XL-sjaal is een betrouwbare metgezel die op koude dagen niet ontbreken! Met vrolijke gemêleerde kleurige strepen in groen en rood op subtiel zwart, beige, grijze of altrosa, past het op elke winterparka. Het geeft niet alleen een mooi kleuraspect aan je winterlook, maar is ook lekker warm en zeker een must have uit onze huidige wintercollectie.

Hete look voor koele schoonheden

Onze mooie gebreide muts met pompon past perfect bij de look. De trendy pompon gemaakt van zacht nepbont is eveneens veganistisch en maakt daarom niet alleen sneeuwkonijntjes blij! In combinatie met de klassieke kabel gebreide muts is het een lieve blikvanger in perfect bij elkaar passende kleur – zwart, bordeauxrood en beige.

De schattige, ijzige look wordt versterkt door onze Sexy XL oorbellen met patroon. Deze trendy oorbellen in XL-formaat vormen een schitterend contrast met de muts en sjaal en geven je outfit de elegantie van een sneeuwkoningin. Als klassieker onder de sieradenaccessoires hebben deze oorbellen het voordeel dat ze perfect kunnen worden gecombineerd met elke look en ze geven je winteroutfit een coole schoonheid dankzij hun fijn gevormde snit.