Het begin van de lente wordt opvallend en kleurrijk

Genoeg van al dat grijs, met onze sexy lente look kun je kleur bekennen! Want de stralende neonkleuren van zonnegeel op vuurrood tot felroze zijn niet alleen de kleuren van de eerste lente boodschappers in de tulpenvaas, maar ook de top kleur trends voor het lenteseizoen 2019. Met onze hot biker look ben je perfect gekleed voor de eerste flirt met de zon!

Zip zip hoera, de hete biker looks zijn er weer

Klaar voor de eerste lentetochten? Met deze vrolijke kleuren zul je niet snel over het hoofd worden gezien: het strakke bikerjack is een absolute blikvanger en past met haar korte, strakke snit perfect bij een minirokje, jurkje of skinny jeans. In een gladde, glimmende, felgele lederlook, kun je buiten concurreren met de zon. Dankzij de details van asymmetrische ritssluiting tot de sluitende heupriem, ziet het er vrouwelijk en sexy uit.

Frisse kleuren, brutale combinaties

Het bikerjack kan perfect worden gecombineerd met onze sexy KouCla® lederlook minirok. Met zijn slim geplaatste ritsen en een casual riem is de minirok perfect in harmonie met het ontwerp van het bikerjack en kun je het dragen als een tweedelig pak in warme lederlook. Houd je van colorblocking? De minirok en bikerjack zijn ook verkrijgbaar in de kleuren rood, roze, groen of zwart.

Als passend accessoire bevelen we onze favoriete klassieker aller tijden aan: onze sexy creolen in de kleuren goud en zilver. De grote creolen oorbellen zijn niet alleen perfect voor de warme bikerlook, maar ook flexibel te combineren: van sportieve top tot de lentejurk, je kunt altijd met ze stralen. Vooral na het sjaal seizoen komen ze nu bijzonder goed van pas en geven je uiterlijk vrouwelijke glamour. Zo ga je sexy het voorjaar in!