Sunny Kisses – Ben jij klaar voor het lentegevoel?

Eindelijk is de zomer weer in aantocht! In dit groene jaargetijde waarin alles tot bloei komt, is het de hoogste tijd voor een frisse, nieuwe stijl! Vanaf vandaag blijft het winterjack in de kast, en kondigen we met onze romantische look het lentegevoel aan. Onze trendy bloemenprints en schattige accessoires brengen je prima gekleed naar het nieuwe seizoen. Zo laat je je (niet alleen) door de zon kussen.

Bloemenprints – de mooiste bloemen onder de zon

Wanneer de witte en roze kersenbloesems stralen onder een heldere blauwe hemel, ben in uitstekend gezelschap met onze zomer overall in bloemenprint. Strapless en in luchtige snit is dit de ideale overgangslook voor de eerste zonnige lentedagen. Of het nu voor de eerste picknick van het jaar is, tijdens het winkelen of in de ijssalon – met deze overalls ben je altijd verzekerd van een goed figuur! Voor de koele ochtenden en avonden kun je het perfect combineren met een van onze lichte leder look jassen of spijkerjacks.

Sexy en zelfbewust kom je de eerste zonnige dagen door met onze sandalen met sleehakken: met fijne riempjes en klinknagels concurreren ze met je pas gelakte nagels in de lentezon. Je kunt ze voor een romantische look prima combineren met onze overall met bloemenprint maar ook heel goed met een sexy lentejurk.

Pure romantiek in Boho stijl

De trendy vilten hoed in Boho stijl is een echte blikvanger. Met haar vrouwelijke elegantie en pure romantiek, past het perfect bij jouw flower power lente outfit! Je hebt de keuze uit een rijk kleurenpalet van verleidelijk wijnrood over felroze tot cool zwart, lichtbeige of trendy koningsblauw. Als een filmster kun je met de hoed en een grote zonnebril zo de bühne op. Onze klassieke oorbellen maken van de bloemrijke look ook een vurig geheel. De grote oorringen in zilver of goud geven je outfit statige glamour. Lief, maar sexy, geniet je in deze outfit van alle zonnige kanten van de lente.