Niet te missen sexy badmode voor de zomer

Zorg dat je klaar bent voor zon, zee en strand. Het wordt heet deze zomer met onze gloednieuwe exotische look! Of het nu trendy flamingo’s, ‘ondeugend’ fruit of exotische bloemen zijn – met onze nieuwste bikini’s, monokini’s en bijpassende accessoires, ben jij de zonnekoningin bij het zwembad en op het strand!

Wees nonchalant als een flamingo!

In een wit badpak met trendy flamingo print ben je de blikvanger bij het zwembad.
Niets staat zo voor tropische elegantie, levensvreugde en nonchalance als een flamingo. Rozerood staat hij met zijn lange benen boven de dingen en geniet van het leven – de perfecte setting voor een strandvakantie! De witte monokini zorgt ervoor dat je eerste zonnebruin een bijzonder sexy uitstraling heeft. In combinatie met een lichte strandrok en sexy plateausandalen met enkelbandjes ben je perfect in stijl wanneer je na het zonnebaden een drankje doet in de strandbar.

De gouden ananas voor een goed humeur

Onze monokini met ondeugende ananasprint komt verfrissend over als een ijskoude Piña Colada. De verleidelijke vrucht zorgt voor een kleurrijk contrast op het zwarte badpak en ziet er zowel bij een lichte als een gebruinde huid geweldig uit. Of het nu in het Caribisch gebied is, aan de Middellandse Zee of het zwembad in de buurt – met dit badpak mag de zon overal opkomen. Je maakt de zomer look compleet door het te combineren met onze sexy platformsandalen in goud of zwart.

In onze hete tweedelige bikini in exotische look laat je veel van je huid zien en presenteer je uitgebreid je rondingen aan de zon. Buiten de strandstoel is deze bikini ook heel geschikt om te combineren met een lichte blouse en sexy shorts – de perfecte outfit voor warme zomeravonden op het strand, tijdens een toertje in de cabriolet of bij een koel drankje in de strandbar.

Sexy strandaccessoires

Of het nu op een luxe jacht is of op een droomstrand – met onze trendy zonnehoed kom je altijd elegant over. Dit sexy accessoire dat je beschermt tegen de zon doet zijn speelse print “Holiday Fashion” alle eer aan – een must have voor je zomervakantie!

Dankzij onze sexy oorringen verander je jouw strand look in de perfecte strandbar outfit. Glamoureus flirten ze met de zon en schitteren al net zo verleidelijk als de zee.