Super Tan Look – Laat de zon schijnen op je huid

Of je nu bij het zwembad of op het strand zit: met onze hete Super Tan Look kun je super sexy zonnebaden. Transparante stoffen in een speels design hullen je in een opwindende strandlook. Gecombineerd met luxe accessoires, laat je jezelf mooi gebruind van je glamoureuze kant laten zien.

Sexy kant voor op het strand

Een sexy blikvanger waarin jouw zonnige kant het beste tot uiting komt, is onze monokini met spaghettibandjes. Dankzij het doorzichtige kant in het middendeel zorgt het voor opwindende zonneschijn op je huid. Het net met speelse franjes, die bij iedere zomerbries zachtjes over je huid strelen, maakt van deze monokini een echte blikvanger. De uitsparingen aan de zijkanten tonen je slanke taille zodat je jezelf van je mooiste kant kunt presenteren. Deze sexy monokini is verkrijgbaar in glanzend koraal, marineblauw en zwart.

Luchtig-licht voor een hete performance

Bijpassend hebben we verschillende luchtige strand kimono’s voor je. Zachtjes wiegend, doorschijnend en hangend tot aan de enkels omhullen ze je op weg naar de strandbar. Je kunt de kimono zowel los dragen als vastbinden met een lint rond de taille om zo je vrouwelijke rondingen te accentueren. Met wijde mouwen en manchetten aan de pols zijn ze ook op midzomerdagen aangenaam om te dragen. Of het nu in neon koraal, wit of met luipaardprint is: je kunt onze kimono’s op allerlei manieren met onze monokini’s of bikini’s in trendy seizoenskleuren combineren.

Let the sunshine in

Je wordt helemaal een opwindende verschijning bij de zwembadbar wanneer je de monokini en kimono draagt in combinatie met onze sexy sandalen met hoge hakken. Je toont je lange benen dankzij de 13 centimeter hoge hak. De smalle enkelriem zorgt voor een stevige grip. Een mooi accessoire dat uitstekend past bij de Super Tan Look zijn onze sexy creolen. In de kleuren zilver en goud schitteren ze in het licht van de zon en geven jouw strandlook een luxueus tintje.